Sleek Oh So Special Palette Review


I'm a big make up junkie, so even though I already have so many eyeshadows and eyeshadow palettes in my collection, somehow always find myself wanting to try a new one. For the past couple of weeks I've been trying out the Sleek Oh So Special Palette which I’ll be reviewing for you today.

Sem velika ljubiteljica ličil in čeprav imam že veliko palet s senčili si vedno znova zaželim preiskusiti kakšno novo. Zadnja dva tedna sem preizkušala Sleek Oh So Special paleto, ki jo bom predstavila in ocenila v tej objavi.







The palette contains 12 eyeshadows, 5 of those have a shimmery finish and 7 of them have a matte finish. The colours in this palette are useful for creating a variety of neutral and dramatic looks. The colour pay off is amazing, the colours are nicely pigmented, although they have a little bit of a fall out during the application. I recommend doing your eyes before putting on the foundation, so you can clean out any fall out that may occur.

Paleta vsebuje 12 senčil za veke, 5 izmed teh je sijočih preostalih 7 pa je mat. Barve v paleti so popolne za ustvarjanje tako bolj naravnih kot tudi dramatičnih videzov. Senčila so zelo pigmentirana kar se pozna tudi ob nanosu zato priporočam, da se nanese najprej senčila nato pa željeno podlago oziroma puder.






It has great neutral and soft eyeshadows for daytime looks, which can be built up to create more dramatic looks perfect for an evening out. The darker shadows are perfect to use in the crease to create a smokey eye, or you could use them to line the eyes to achieve a perfect natural daytime look.

Vsebuje lepe naravne in nežne odtenke ki so zelo primerni za dnevni izgled, ki pa jih ob uporabi temnejših barv iz palete lahko nadgradiš v bolj dramatičen izgled primeren za večerni videzTemnejše barve so popolne za senčenje  da ustvariš “smokey eye” ali pa jih lahko uporabiš kot črtalo in tako dosežeš naravni izgled.




[daily look]


[night-time look]


The packaging itself is very nice and sleek with a large mirror, which makes it the perfect palette for (daily)  travel. Because it has a nice variety of colours you can use it to transform your daily makeup to a night-time look on the go.

Because the palette consists of basic colours I would especially recommend it to makeup beginners especially it’s a very good product at a very affordable price.

Snečila so v elegantni črni paleti v kateri je tudi veliko ogledalo zaradi česar je primerna za (vsakodnevna) potovanja. Ker v paleti najdemo pestro izbiro barv se lahko uporabi za poživitev dnevnega videza v bolj dramatičnega.

Paleta je sestavljena iz osnovih barv, zato bi jo toplo priporočala vsem ki ste pri ličenju novi, še posebaj zato, ker je glede na kvaliteto zelo ugodna.


Slovenian readers can buy it here.

V Sloveniji se paleta lahko kupi tukaj.





I hope you enjoy this type of posts as well and I would love to hear from you which is your favorite makeup palette.

Upam da vam je tak tip objav všeč in z veseljem bi slišala katera je vaša najljubša paleta.
Powered by Blogger.

featured Slider

Followers

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images